Onze ideeën/Plannen

Naar ons idee gaat het Ocean X Team niet meer door om onderzoek te doen naar de Baltic Sea Anomaly. Dit omdat ze al een paar jaar er niks meer aan gedaan hebben en/of er ook geen informatie over hebben geven. Maar wij waren er nog heel erg geïnteresseerd in en vonden het zonde om er niks mee te doen dus leek het ons leuk om er wel mee door te gaan. Dit gaat enorm veel geld kosten en wij kunnen dit natuurlijk niet alleen. Daarom hebben we deze website opgestart waar u kan doneren voor ons plan. Onze plannen zijn om in het begin (nu) veel reclame te maken voor de website om bekender te worden waardoor we meer mensen naar ons project te kunnen trekken. Wij willen reclame maken voor onze site door middel van bijvoorbeeld sponsors zoeken (contact zoeken met andere sites/bedrijven voor bijvoorbeeld een samenwerking). Ook zijn wij aan het proberen om reclame te maken via Tv-programma’s. Ook willen we flyers en posters gaan rondbrengen/ophangen in onze buurt en als het goed werkt kunnen we eventueel ook naar andere steden gaan. Hier komt ook ons idee van sponsors weer terug, omdat wij reclame kunnen zetten op de flyers en poster voor een bedrijf.

 

We hebben op YouTube een introductie video gemaakt over onze website en het object. Deze kunt u vinden op de Home pagina. Als we uiteindelijk naar Zweden kunnen gaan, is ons plan om alles vast te leggen en op YouTube zetten zodat iedereen weet hoe het er aan toe gaat. Aangezien het niet duidelijk is of we het object uit de zee kunnen halen, is ons plan om eerst een schip te huren en dan betere, duidelijkere sonar beelden te maken. In plaats van een schip denken wij er ook aan om een duikboot te huren. Wij weten niet precies of dit mogelijk is en gaan hier binnekort onderzoek naar doen. Over het algemeen is de eerste stap om betere beelden te krijgen van het object, al is het met een schip of duikboot. Als we deze beelden hebben kunnen we hier onderzoek naar doen om achter bepaalde dingen te komen zoals: wat het is, hoe is het daar terecht gekomen, is het buitenaards, is het uit de zee te halen enzovoort. Ook is ons plan om naar het object toe te duiken om er beter onderzoek naar te doen en duidelijke foto’s te maken. En uiteindelijk, als het mogelijk is, het uit de zee te halen. Aangezien het object enorm groot is (wat we niet 100% zeker weten), is het heel erg moeilijk om het simpel uit de zee te takelen en het mee te nemen. Hier zouden we een enorm schip voor moeten hebben en dan word het nog steeds een enorme uitdaging. Uiteraard huren wij hier professionals voor in, zodat het gegarandeerd goed gaat!


Wat als het uit de zee te halen is?

Wanneer het mogelijk is om de Baltic Sea Anomaly uit de zee te halen, en het te kunnen vervoeren naar de kust, zijn wij van plan het object op te slaan in een grote opslag ruimte ergens in Zweden. Als we het object dan uit de zee hebben gehaald en in de opslagruimte staat, kunnen we er nog beter onderzoek naar doen dan als het in de zee zou liggen. Hierna (of als we het net uit de zee hebben gehaald), gaan wij proberen het object te verkopen aan bijvoorbeeld de NASA. Zij (of andere geïnteresseerden) kunnen er dan beter en meer onderzoek naar doen!