Onze Ideeën/Plannen

Het begin


Eerst willen wij veel reclame maken voor de website om bekender te worden waardoor we meer mensen naar ons project toe kunnen trekken. Wij willen reclame maken voor onze site door middel van bijvoorbeeld sponsors zoeken (contact zoeken met andere sites/bedrijven voor bijvoorbeeld een samenwerking). Ook zijn wij aan het proberen om reclame te maken via Tv-programma’s. Ook willen we flyers en posters gaan rondbrengen/ophangen in onze buurt en als het goed werkt kunnen we eventueel ook naar andere steden/landen gaan. Hier komt ook ons idee van sponsors weer terug, omdat wij reclame kunnen zetten op de flyers en poster voor een bedrijf.


Ons plan


Aangezien het niet duidelijk is of we het object uit de zee kunnen halen, is ons plan om eerst een schip te huren en dan betere, duidelijkere sonar beelden te maken.

Als we deze beelden hebben kunnen we hier onderzoek naar doen om achter bepaalde dingen te komen zoals: wat het is?, hoe is het daar terecht gekomen?, is het buitenaards?, is het uit de zee te halen? enzovoort. Ook is ons plan om naar het object toe te duiken om nog een beter beeld te krijgen van het object. Uiteraard huren wij hier professionals voor in, zodat het gegarandeerd goed gaat!


YouTube


We hebben op YouTube een introductie video gemaakt over onze website en het object. Deze kunt u vinden op de Home pagina, of door te klikken op het YouTube icoontje hieronder. Als we uiteindelijk naar Zweden kunnen gaan, is ons plan om alles vast te leggen en op YouTube zetten zodat iedereen weet hoe het er aan toe gaat.


Wat als het uit de zee te halen is?


Wanneer het mogelijk is om de Baltic Sea Anomaly uit de zee te halen, en het te kunnen vervoeren naar de kust, zijn wij van plan het object op te slaan in een grote opslag ruimte ergens in Zweden. Als we het object dan uit de zee hebben gehaald en in de opslagruimte staat, kunnen we er nog beter onderzoek naar doen dan als het in de zee zou liggen. Dit kan ook bijvoorbeeld gedaan worden door de NASA.