Våra idéer / planer

I vårt sinne går Ocean X Team inte längre igenom för att undersöka Östersjönanomali. Detta för att de inte har gjort någonting under några år och / eller har ingen information om det. Men vi var fortfarande mycket intresserade av det och fann synden att inte göra något åt det, så det verkade trevligt att fortsätta. Det här kommer att kosta mycket pengar, och vi kan inte självklart göra det ensamma. Därför startade vi den här webbplatsen där du kan donera för vår plan. Våra planer är att göra mycket reklam i början (nu) för att webbplatsen ska bli mer bekant, så att vi kan locka fler personer till vårt projekt. Vi vill annonsera vår webbplats, till exempel genom att sponsra sökning (kontakta andra webbplatser / företag till exempel ett samarbete). Vi försöker även att marknadsföra via tv-program. Vi vill också flyga / hänga flygblad och affischer i vårt område och om det fungerar ordentligt kan vi också gå till andra städer. Här återkommer vår idé om sponsorer eftersom vi kan annonsera på flygblad och affisch för ett företag.

 

Vi gjorde en introduktion till YouTube på vår hemsida och objektet på YouTube. Dessa finns på hemsidan. Om vi så småningom åker till Sverige planerar vi att fånga allt och lägga det på YouTube så att alla vet hur det går. Eftersom det inte är klart om vi kan få objektet ur havet planerar vi att hyra ett fartyg först och sedan göra bättre och tydligare sonarbilder. Istället för ett skepp tänker vi också på att hyra en ubåt. Vi vet inte exakt om detta är möjligt och kommer snart att undersökas. I allmänhet är det första steget att få bättre bilder på objektet, även med ett fartyg eller ubåt. Om vi har dessa bilder kan vi göra forskning här för att komma tillbaka till vissa saker som: hur det är, hur kom det dit, det är främmande, att komma ut ur havet och så vidare. Vår plan är också att dyka in i objektet för att göra bättre forskning och att göra tydliga bilder. Och slutligen, om det är möjligt att få ut det från havet. Eftersom objektet är enormt (vilket vi inte vet säkert) är det väldigt svårt att ta det lugnt och ta det ut ur havet. Här borde vi ha ett stort skepp och då blir det fortfarande en stor utmaning. Självklart arrangerar vi proffs för det, så det är garanterat!


Vad händer om det är ur havet?

När det är möjligt att nå Baltic Sea Anomaly från havet, och för att transportera den till kusten, planerar vi att lagra objektet i ett stort utrymme någonstans i Sverige. Om vi sedan har föremålet bort från havet och är i lager, kan vi bli ännu bättre än att göra forskning som det skulle vara i havet. Härefter (eller om vi drog nätet ur havet), vi kommer att försöka sälja till NASA exempel. De (eller andra intressenter) kan bättre och mer forskning för att göra!