Våra idéer / planer

I vår Ocean X Team kommer inte att fortsätta dem genom att de redan har gjort ett par år inget mer och / eller har någon ge information. Men vi var fortfarande mycket intresserad av och tyckte att det var synd att göra med det så vi tyckte det var skönt att få det att gå. Detta är oerhört kostsamt och vi kan naturligtvis inte ensam. Det är därför vi startade denna hemsida där du kan donera till vår plan. Våra planer är att göra en massa reklam i början (idag) för att webbplatsen ska bli mer bekant tillåter oss att locka fler människor att vårt projekt. Vi vill annonsera på vår webbplats genom t ex söker sponsorer (kontakt med andra platser / företag till exempel ett samarbete). Vi försöker också att annonsera via TV-program. Vi vill också att gå runt flygblad och affischer sätta / hänga i vår närhet och om det fungerar bra kan vi möjligen gå till andra städer. Detta avspeglas också vår uppfattning om sponsorer igen eftersom vi kan sätta reklam på flygblad och affischer för ett företag.

 

Vi har YouTube gjort en introduktionsvideo på vår hemsida och föremålet. Dessa kan hittas på startsidan. Om vi går så småningom till Sverige, är vår plan att fånga allt och lägga den på YouTube så att alla vet hur det går till. Eftersom det är oklart om vi kan få objektet från havet, vår plan är att först hyra ett fartyg och då bättre, tydligare sonar för att ta bilder. Om vi gör detta att vi kan göra för forskning för att ta reda på vissa saker som: vad det är, hur det kom dit, för att få utlänningen är i havet och så vidare. Dessutom planerar vi att dyka mot objektet för att göra mer forskning för att det och ta tydliga bilder. Och slutligen, om möjligt, för att få det ur havet. Eftersom objektet är enorm, är det mycket svårt att lyfta det enkelt från havet och ta den med dig. Här ska vi ha en stor fartyg och då kommer fortfarande att vara en enorm utmaning.


Vad händer om det är ur havet?

När det är möjligt att nå Baltic Sea Anomaly från havet, och för att transportera den till kusten, planerar vi att lagra objektet i ett stort utrymme någonstans i Sverige. Om vi sedan har föremålet bort från havet och är i lager, kan vi bli ännu bättre än att göra forskning som det skulle vara i havet. Härefter (eller om vi drog nätet ur havet), vi kommer att försöka sälja till NASA exempel. De (eller andra intressenter) kan bättre och mer forskning för att göra!