Hur man donera


Hur mycket som behövs för vår plan?

Vi vet inte exakt hur mycket allt kommer att kosta. Det är i första hand vad vi gör inte 100% säker på vad objektet verkligen är. Vad vi vet är att nya sonarbilder kommer att kosta cirka 10.000 euro. Resten kommer fortfarande återhämta sig mycket mer forskning vi vill göra det. Detta kan vi inte säga exakt eftersom vi inte vet hur man gör detta. Om vi vet mer kommer vi att hålla er informerade.


Och vad händer om planen misslyckas?

Om vi misslyckas kommer vi att alla pengar vi samlat att donera sig till Ocean X laget, eftersom de har hittat föremålet, och dessa pengar kan sedan användas valfritt. men vi bara göra när vi är säkra på att de kommer att använda det för Baltic Sea Anomaly. Annars kommer vi att fortsätta att titta på den tiden för andra alternativ som skulle kunna använda pengarna till detta ämne.

 


Vad händer med de pengar du donera?

När du donerar via knappen donera går pengarna direkt till vårt PayPal-konto. Du donerar via PayPal är alla pengar du donerar via hemsidan till vårt konto. Om du donerar via webb butiker (där förklaring under denna rubrik), går vinsten vi får dem direkt till vårt konto på den webbplatsen. Om du donerar via kontonummer är naturligtvis alla pengar direkt till kontot.


Hur att donera?

Om du vill donera via IDEAL kan du göra det via webbplatsen. Du kan sedan trycka på den gröna knappen.

Om du vill donera via PayPal, Mastercard , Visa och andra alternativ kan du trycka på knappen här nere.

Du kan även överföra pengar till detta konto:

NL13 INGB 0754 4932 37

 

(Men vi föredrar att inte kontonummer)