Foton


Dessa är det första originalet sonarbilder av objektet. På den första bilden kan du också se spår som har lämnat den. Och du kan se på den sista bilden att det finns två föremål har påträffats, men det första objektet är det tydligaste och vi vill göra ytterligare forskning.Ovan ser misstankar om utseendet på föremålet. Här finns fortfarande diskussioner. Eller, till exempel, har en rak kant eller en sfärisk kant. Till exempel eller med ett annat objekt eller ett fartyg att två fartyg.Till vänster ser du en bild av 'Östersjö anomali' och lämnade en bild av ett rymdskepp från den berömda Star Wars-filmerna, nämligen '' Millennium Falcon ''.

Det är naturligtvis, att de ser verkligen likadana! Betyder det något? ...Ovan ser ni animerade bilder av föremålet. Dessa bilder kan också ses i vår YouTube-video, som kan hittas på startsidan.Till vänster ser du två datorgenererade bilder av föremålet.

Om du tittar noga ser du att en person är på, vilket är förhållandet mellan objektet och människan.Här har man försökt att göra en modell av objektet.Dessa är gissningar hur objektet kan ha sett ut innan det föll i havet.Ovanför kan du se havet där under 2011 ''Baltic Sea Anomaly'' hittas genom Ocean X Team använder sonarutrustning.De funktioner och information om objektet, ser du ovan.