Nieuws!


 

Wij hebben gemerkt dat er wat verwarring was over wie wij zijn.  Er werd gezegd dat wij ons voordoen als het Ocean X Team, terwijl wij dat nog nooit benoemd hebben. 

Op onze website staat dat als wij het geld doel niet bereiken, wij contact gaan zoeken met het Ocean X Team voor een eventuele overdracht van het gedoneerde geld. Dat wijst er al op dat wij niet bij het Ocean X Team horen. 

Dus voor alle duidelijkheid: Wij zijn niet het Ocean X Team!

Wij zijn een organisatie die ervoor wilt zorgen dat het onderzoek naar "de Baltic Sea Anomaly''  doorgezet kan worden. Wij hopen dat het nu wat duidelijker is.

 

Wij hopen dat het nu wat duidelijker is.

Sorry voor de verwarring!

 

- Baltic Sea Anomaly Management


Uitleg/Navigatie


 Zoals u hoogstwaarschijnlijk wel hebt gezien, houden wij ons bezig met de "Baltic Sea Anomaly" (Baltic Sea object). Het is vermoedelijk een UFO die neergestort is in de Baltische zee. Meer over de Baltic Sea Anomaly kunt u vinden bij: Het object.

 

Wij zijn van plan hier onderzoek naar te doen, om erachter te komen wat het is en hoe het er komt.  Als er hier goed onderzoek naar gedaan kan worden, kan dit heel erg goed zijn voor de wetenschap en de kennis van het buitenaardse leven. Meer hierover bij: Onze ideeën/plannen. 

 

Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen. Dit gaat een enorm bedrag kosten en wij hebben daarbij uw hulp nodig. Hoe u kunt doneren of op een andere manier helpen, kunt u vinden bij de pagina's: "Help ons!" en "Doneren".

 

Als bedrijf kunt u ons ook sponsoren, voor meer informatie over dat onderwerp kunt u kijken bij: "Sponsoren als bedrijf".

 

Naast al deze onderwerpen is er nog veel meer te zien/lezen op deze website, bijvoorbeeld foto's van het object of hoe u ons kunt bereiken.

 

Onderaan deze pagina kunt u ook laten weten wat u van deze website vind, ook kunt u daar discussiëren met andere bezoekers.

 

Bedankt!

                                                                          #JoinTheAnomaly

 

algemeen