Miten Lahjoita


Kuinka paljon tarvitaan suunnitelmamme?

Emme tiedä tarkalleen, kuinka paljon kaikkea maksaa. Tämä on ennen kaikkea mitä teemme ole 100% varma, mitä kohde todella on. Tiedämme, että uusi luotaimen kuvien maksaa noin 10000 euroa. Loput yhä palauttaa paljon tutkimusta haluamme tehdä sen. Tästä voimme sanoa tarkasti, koska emme tiedä, miten tämä tehdään. Jos tiedämme enemmän me teidät ajan tasalla.


Ja mitä jos suunnitelma epäonnistuu?

Jos epäonnistumme, me kaikki rahat keräsimme lahjoittaa itsensä Ocean X joukkue, koska he ovat löytäneet esine, ja tämä raha voidaan käyttää vaihtoehtoisesti. mutta me vain teemme, kun olemme varmoja, että he käyttävät sitä Itämeren Anomaly. Muuten jatkamme katsomaan tuolloin muita vaihtoehtoja, jotka voisivat käyttää rahaa tähän aiheeseen.


Mitä tapahtuu rahaa lahjoittaa?

Kun lahjoitat läpi Lahjoituspainike, rahat menevät suoraan meidän PayPal-tilin. Lahjoitat PayPal on kaikki rahat lahjoittaa verkkosivuston kautta tilillemme. Jos lahjoittaa verkkokokouksessa kauppoja (jossa selitys tämän otsikon alla), voitto saamme ne menee suoraan tilillemme kyseisellä sivustolla. Jos lahjoittaa kautta tilinumero on tietenkin kaikki rahat suoraan tilille.


Miten lahjoittaa?

Jos haluat lahjoittaa PayPalin, MasterCard, Visa ja muita vaihtoehtoja, voit painaa painiketta tänne.