Kuvat


Nämä ovat ensimmäiset alkuperäisiä kaiku kuvia kohteesta. Ensimmäisessä kuvan näet myös radalla, joka on jättänyt. Ja näet viimeinen kuva, että on olemassa kaksi kohdetta on löydetty, mutta ensimmäinen kohde on selkein ja haluamme tehdä lisätutkimuksia.Yllä näet epäilykset ulkonäkö objekti. Tässä on vielä keskusteluja. Tai esimerkiksi, on suora reuna tai pallomainen reuna. Esimerkiksi tai toisen esineen tai yhden laivan kaksi laivaa.Alla näet animaatioita esineen. Näitä kuvia on nähtävissä myös meidän YouTube-video, joka löytyy etusivulta.Vasemmalla näet kuvan 'Itämeri Anomaly' ja jätti kuva avaruusalus kuuluisan Tähtien sota elokuvista, eli '' Millennium Falcon ''.

On tietenkin, että he todella samannäköisiä! Tarkoittaako se, että mitään? ...Vasemmalla näkyy kaksi tietokoneella kuvia kohteesta.

Jos katsot tarkkaan näet, että henkilö on edelleen, mikä on suhde kohteen ja ihminen.Täällä he ovat yrittäneet tehdä malli kohteesta.Nämä ovat arvauksia miten esine saattanut nähdä kuin ennen putosi mereen.Yllä näet mereen, jossa vuonna 2011 'Baltic Sea Anomaly' saadaan Ocean X Team käytetään ääni- laitteita.Ominaisuudet ja tietoa kohteen, näet yllä.