Ideamme / suunnitelmat

Meidän Ocean X Team ei jatka niitä läpi, koska he ovat jo tehneet muutaman vuoden mitään muuta ja / tai joilla ei ole antaa tietoa. Mutta olimme silti erittäin kiinnostuneita ja todennut sen häpeä tehdä niin ajattelimme, että oli mukavaa saada se mennä. Tämä on erittäin kallista ja voimme tietysti ole yksin. Siksi aloitimme tämän sivuston, jossa voit lahjoittaa suunnitelmaamme. Suunnitelmamme ovat tehdä paljon mainontaa alussa (tänään) verkkosivuilla tutustumista jotta voimme houkutella lisää ihmisiä projektimme. Haluamme mainostaa sivustollamme esimerkiksi etsii sponsoreita (yhteyttä muihin sivustoihin / yritystä esimerkiksi yhteistyö). Yritämme myös mainostaa kautta tv-ohjelmia. Haluamme myös mennä ympäri lehtisiä ja julisteita laittaa / roikkua naapurimaissamme ja jos se toimii hyvin voimme mahdollisesti mennä muihin kaupunkeihin. Tämä heijastuu myös käsitystämme sponsorit uudelleen, koska voimme laittaa mainonta lentolehtisiä ja julisteita yrityksen.

 

Meillä YouTube teki esittelyvideon sivuillamme ja objekti. Nämä löytyvät etusivulta. Jos me lopulta mennä Ruotsiin, suunnitelmamme on kaapata kaiken ja laittaa sen YouTubessa niin että kaikki tietävät, miten asiat ovat menossa. Koska ei ole selvää, onko saamme objekti merestä, meidän suunnitelma on ensin vuokrata laivan ja sitten paremmin, selkeämpi luotain ottaa kuvia. Jos teemme näin me voimme tehdä tutkimus selvittää tiettyjä asioita, kuten: mitä se on, miten se pääsi sinne saada ulkomaalainen, on meressä ja niin edelleen. Lisäksi aiomme sukeltaa kohti esineen tehdä enemmän tutkimusta ja toteuttaa selkeitä kuvia. Ja lopuksi, jos mahdollista, saada se pois merestä. Koska tavoitteena on valtava, se on hyvin vaikea nostaa sitä yksinkertaista merestä ja ottaa se mukaasi. Täällä meillä pitäisi olla valtava aluksen ja sitten se silti valtava haaste.


Mitä jos se on merestä?

Kun se on mahdollista päästä Itämeren Anomaly merestä, ja kuljettaa sen rannikolle, aiomme säilyttää objektin suuri säilytystila jossain Ruotsissa. Jos me sitten esine poistetaan merestä ja on säilytyksessä, voimme olla jopa parempi kuin tekemässä tutkimusta, koska se olisi mereen. Hereafter (tai jos me vedetään netto merestä), yritämme myydä NASA esimerkin. He (tai muille asianosaisille) voi paremmin ja tutkimusta tehdä!