Ideamme / suunnitelmat

Mielestämme Ocean X -tiimi ei enää läpäise Itämeren poikkeamia. Koska he eivät ole tehneet mitään parin vuoden ajan ja / tai heillä ei ole tietoa siitä. Mutta olimme edelleen erittäin kiinnostuneita siitä ja löysimme synnin tekemättä mitään siitä, joten tuntui mukavalta jatkaa. Tämä maksaa paljon rahaa, emmekä voi luonnollisesti tehdä sitä yksin. Siksi aloitimme tämän sivuston, josta voit lahjoittaa suunnitelmassamme. Suunnitelmamme ovat tehdä paljon mainontaa alussa (tänään) verkkosivuilla tutustumista jotta voimme houkutella lisää ihmisiä projektimme. Haluamme mainostaa sivustoamme esimerkiksi sponsoroimalla hakua (muiden sivustojen / yritysten yhteydenotto esimerkiksi yhteistyöhön). Yritämme myös mainostaa TV-ohjelmien kautta. Haluamme myös mennä ympäri lehtisiä ja julisteita laittaa / roikkua naapurimaissamme ja jos se toimii hyvin voimme mahdollisesti mennä muihin kaupunkeihin. Jälleen kerran ajatuksemme sponsoreista tulee takaisin, koska voimme mainostaa yrityksen lentolehtisiä ja julisteita.

 

Teimme YouTube-esittelyn verkkosivustollamme ja YouTubesta. Nämä löytyvät kotisivulta. Jos menemme lopulta Ruotsiin, aiomme kaapata kaiken ja laittaa sen YouTubeen, jotta kaikki tietävät, miten se menee. Koska ei ole selvää, onko saamme objekti merestä, meidän suunnitelma on ensin vuokrata laivan ja sitten paremmin, selkeämpi luotain ottaa kuvia. Aluksen sijasta ajattelemme myös sukellusveneen vuokraamista. Emme tiedä tarkalleen, onko tämä mahdollista ja tutkii pian. Yleensä ensimmäinen askel on saada parempia kuvia kohteesta, jopa aluksella tai sukellusveneellä. Jos meillä on nämä kuvat, voimme tehdä tutkimusta täältä saadaksemme takaisin tiettyjä asioita, kuten: mikä se on, miten se pääsi sinne, se on ulkomaalainen, menee ulos merestä ja niin edelleen. Suunnitelma on myös sukeltaa kohteeseen parantamaan tutkimusta ja tekemään selkeitä kuvia. Ja lopuksi, jos se on mahdollista saada pois merestä. Koska tavoitteena on valtava (emme ole 100% varma), on hyvin vaikea nostaa ja ottaa rennosti merestä. Täällä meidän pitäisi olla valtava alus ja sitten se on edelleen valtava haaste. Tietenkin palkata ammattilaisia sille, joten se on taattu!


Mitä jos se on merestä?

Kun se on mahdollista päästä Itämeren Anomaly merestä, ja kuljettaa sen rannikolle, aiomme säilyttää objektin suuri säilytystila jossain Ruotsissa. Jos me sitten esine poistetaan merestä ja on säilytyksessä, voimme olla jopa parempi kuin tekemässä tutkimusta, koska se olisi mereen. Hereafter (tai jos me vedetään netto merestä), yritämme myydä NASA esimerkin. He (tai muille asianosaisille) voi paremmin ja tutkimusta tehdä!