Hoe te doneren


Welk bedrag is nodig voor ons plan?

Wij weten nog niet precies hoeveel alles gaat kosten. Dit komt vooral wat we nog niet 100% zeker weten wat het object precies is. Wat we wel weten is dat nieuwe sonar beelden ongeveer 10.000 euro zal kosten. Voor de rest zal er nog veel meer bijkomen voor het onderzoek dat we ernaar willen doen. Dit kunnen we dus nog niet precies zeggen omdat we nog niet weten hoe we dit gaan doen. Als we meer weten houden we jullie op de hoogte.


En wat als het plan niet lukt?

Als het niet lukt zullen wij al het geld wat we hebben opgehaald zelf doneren aan het Ocean X team, zij hebben namelijk het object gevonden en kunnen dit geld er dan eventueel voor gebruiken. maar dat doen we alleen maar als we zeker weten dat ze het gaan gebruiken voor de Baltic Sea Anomaly. Anders zullen we in die tijd verder kunnen zoeken naar andere opties die het geld goed kunnen gebruiken voor dit onderwerp.


Wat gebeurd er met het geld dat u doneert?

Wanneer u via de doneren knop doneert, gaat het geld direct naar onze PayPal rekening. Doneert u via iDeal gaat al het geld dat u doneert via die website naar onze rekening. Ook als u via Webshops doneert (waar meer uitleg onder dit kopje staat) gaat de winst die wij daarvan krijgen direct naar onze rekening via die website. Als u doneert via het rekening nummer gaat natuurlijk al het geld direct naar de rekening.


Hoe te doneren?

Als u via iDeal wilt doneren kunt u dat via DEZE website doen. U kan dan dan op de groene knop drukken.

Ook kunt u via de website hierboven aankopen doen via die site, waar wij dan een deel van de winst van krijgen en u dus automatisch doneert. Meer over dit en andere websites kunt u op DEZE pagina vinden.

Als u via PayPal, MasterCard, Visa en nog andere mogelijkheden wilt doneren, kunt u op de knop hier beneden drukken.

Ook kunt u geld overmaken naar dit rekening nummer:

NL13 INGB 0754 4932 37

 

(Maar onze voorkeur gaat niet naar het rekening nummer)