Foto's


Dit zijn de eerste originele sonar beelden van het object. Op de eerste afbeelding ziet u ook het spoor wat het heeft achtergelaten. En ook ziet u op de laatste foto dat er 2 voorwerpen zijn gevonden, maar het eerste object is het duidelijkst en daar willen wij verder onderzoek naar doen.Hierboven zie je de vermoedens van het uiterlijk van het object. Hier zijn nog wel discussies over. Of het bijvoorbeeld een bolvormige rand heeft of een rechte rand. En bijvoorbeeld of het samen met het andere object 1 schip is of dat 2 schepen zijn.Hierboven zie je animatie beelden van het object. Deze beelden zijn ook te zien in onze YouTube video, die je kan vinden op de Home pagina.Links zie je een foto van ''The Baltic Sea Anomaly'' en rechts een foto van een ruimteschip uit de bekende Star Wars films, namelijk ''The Millennium Falcon''.

Het valt natuurlijk op, dat ze heel erg op elkaar lijken! Betekent dat iets?...Hier links zie je twee met de computer gemaakte plaatjes van het object. 

Als je goed kijkt zie je dat er een mens op staat, dat is de verhouden tussen het object en de mens.Hier hebben ze geprobeert om een schaalmodel van het object te maken.Dit zijn vermoedens hoe het object eruit gezien kan hebben voordat het in de zee terecht kwam.Hierboven zie je de zee waar in 2011 de ''Baltic Sea Anomaly'' is gevonden door Ocean X Team met behulp van sonarapparatuur.De kenmerken en informatie over het object, zie je hier boven.